Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απαντήσεις Ψυχολογικού Τεστ


Το ζωάκι που διαλέγουμε είναι ο σύντροφος που επιθυμούμε.
Πάντα = Δεν είναι κατοικίδιο, οπότε με τη σχέση σου δεν θέλεις να είστε φίλοι, αλλά να έχει ο καθένας τον ρόλο και την θέση του μέσα στη σχέση.
Γάτα = Είναι κατοικίδιο, οπότε πέρα από την συντροφικότητα θέλεις να είστε φίλοι και να μοιράζεστε τα πάντα με τον άνθρωπό σου.
Καμήλα = Δεν είναι κατοικίδιο, αλλά ούτε και άγριο ζώο. Γιατί, πολύ απλά έχει εξημερωθεί . Αυτό δείχνει πως θέλεις μια σχέση, αλλά υπό τις συνθήκες που εσύ θα επιβάλεις. Με λίγα λόγια θέλεις να έχεις το πάνω χέρι.

Ο τρόπος που πορεύεσαι υποδηλώνει,
αν πας μπροστά, πως νιώθεις ανώτερος της σχέσης σου,
αν πας πίσω από το ζωάκι, πως νιώθεις μικρός απέναντι στο ταίρι σου,
αν πας δίπλα - δίπλα υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ σας,
αν το πάρεις αγκαλιά, μια υπέρ-προστατευτικότητα και μία εξάρτηση από μέρους σου,
αν το ιππεύσεις, όπως και να έχει, θέλεις να έχεις το πάνω χέρι.

Ο ανεμοστρόβιλος υποδηλώνει τα προβλήματα, πως και με ποιον τρόπο τα αντιμετωπίζεις και κατά πόσο σκέφτεσαι το ταίρι σου. Αν μένετε εκεί και τα αντιμετωπίζετε ή με οποιοδήποτε τρόπο ψάχνετε διέξοδο.

Ο κύβος είναι ο χαρακτήρας σου. Το υλικό που τον έφτιαξες υποδηλώνει, κατά πόσο εύθραυστος (ευαίσθητος) είσαι σαν άνθρωπος, ισχυρογνώμων ή μη.

Το μέγεθος είναι κατά πόσο μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Δηλαδή, κατά πόσο στις δύσκολες στιγμές ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς στα πόδια σου ή θα χρειαστείς τη βοήθεια άλλου.

Η όαση είναι οι σεξουαλικές απολαύσεις, κατά πόσο σκέφτεσαι το ταίρι σου και κατά πόσο το απολαμβάνεις.

Το σπίτι είναι κατά πόσο είσαι διακριτικός με τους γύρω σου και με τις σχέσεις σου. Αν υπάρχει όριο σε κάποια πράγματα ή αν θεωρείς πως ότι γίνετε πρέπει να το γνωρίζεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει ο άλλος.

Το κάστρο είναι η προσωπικότητά σου. Δηλαδή, όσο πιο ψηλό είναι τόσο πιο δύσκολα αφήνεστε να σας μάθουν οι άλλοι, περιγράφοντας το κάστρο περιγράφεις την προσωπικότητά σου.

Όσο για τον τάφρο...
τα νερά αν είναι καθαρά, ξέρεις τι θέλεις από την σεξουαλική σου ζωή και είναι μία ήπια και φυσιολογική,
με βρώμικο νερό, είσαι μπερδεμένος και δεν ξέρεις ακόμη αν ο σύντροφός σου σου σε καλύπτει, με ενδεχόμενο να πέσεις σε παραστρατήματα.
αν δεν υπάρχει τάφρος, πολύ απλά δεν είσαι σίγουρος για το τι θέλεις στην σεξουαλική σου ζωή και είσαι ακόμη στο ψάξιμο, της μόνιμης ή της ελεύθερης σχέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου