Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ημερίσιες προβλέψεις ζωδίων


Κριός
Κάποιοι από εσάς θα αναστατωθείτε από τα σημερινά νέα και πολύ πιθανότατα θα αγοράσετε μαρμελάδα (κυρίως  η αγορά ισχύει για εκείνους που γεννήθηκαν τις πρώτες μέρες). Τυχερός αριθμός:

Ταύρος
Θα χρειαστεί να χαμογελάσετε σήμερα. Αν δεν χαμογελάσετε ή δεν θα έχετε δόντια ή θα είστε στεναχωρημένος. Τυχερός αριθμός:  
Δίδυμοι
Αυτή τη στιγμή διαβάζετε στο Ονειρικό μεταίχμιο το ζώδιό σας. Τυχερός αριθμός: 2421072072 (Γραφείο κηδειών είναι. Μην πάρετε τηλέφωνο ούτε για πλάκα)

Καρκίνος
Θα σκεφτείς να με πάρεις τηλέφωνο. Πάρε με! Τυχεροί αριθμοί: χχχχχχχ285

Λέων
Βαριέμαι να γράψω. Ας γράψει κάποιος άλλος. Τυχερός αριθμός: 3Α

Παρθένος
Αν είστε ακόμα παρθένος, αλλάξτε ζώδιο. Δεν σας βλέπω καλά. Πολύ μιζέρια. Τυχερός αριθμός: Οποιοδήποτε τηλέφωνο Ψυχιάτρου.

Ζυγός
Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πεινάσετε και επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα φάτε. Τυχερός αριθμός:  La Mamma Pizza (Στις δυο η Τρίτη δώρο)

Σκορπιός
Ξεκίνα γυμναστήριο τσιγκούναρε! Τυχεροί αριθμοί: 1) 1.45 χ)3.10 2) 4.22

Τοξότης
Περιμένετε ένα τηλεφώνημα. Απαντήστε, τζάμπα είναι. Και για όσους θα παίξετε σε αγώνες, θα έχετε τρομερή επιτυχία αρκεί να τρώτε βρώμη. Τυχεροί αριθμοί:

Αιγόκερος
Τα οικονομικά σας είναι χάλια και το πρωί έχετε τσίμπλες. Η συμβουλή της ημέρας: Μαζεύετε κι ας είναι και ρόγες.

Υδροχόος
Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες. Τυχεροί αριθμοί:  
 
Ιχθύς
Όσοι από εσάς περνάτε κάποια δύσκολη φάση και δεν το βάζετε κάτω, μπράβο σας. Είναι καλή μέρα για να ζητήσετε ραντεβού. Τυχερός αριθμός: Soupline (μυρίζει μανούλα)


ΜΚ? + N@pSteR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου