Υλικά
- 1 μπρικάκι νερό
- 1 γεμάτο κ.γλ. κακάο σκόνη
- 1 ξυλάκι κανέλας
- κομμάτια φλούδας πορτοκαλιού
- ζάχαρη καστανή 1 κυβάκι
Τρόπος Παρασκευής
- Βάζετε όλα τα στέρεα υλικά στο μπρίκι και προσθέτετε το νερό.
- Τοποθετείτε το σκεύος στη φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί το κακάο κι η ζάχαρη.
- Αφήνετε να πάρει βράση και σερβίρετε, αφού αφαιρέσετε τη φλούδα και το ξύλο κανέλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου