Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Φίλε το ταξίδι τέλειωσε

Με τα πολλά και με τα λίγα, το ταξίδι αυτού του blog έφτασε στο τέλος του. Λόγοι προσωπικοί με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και ελπίζω να δεχθείτε αγαπητοί/τές αναγνώστες/στριες την εγωιστική μου πράξη να σταματήσω τις ανανεώσεις του blog.  Σίγουρα το ονειρικό μεταίχμιο δεν ήταν ένα από τα καλύτερα blog του διαδικτύου, αλλά είχε πιστεύω κάτι να προσφέρει στον καθένα. Για εμένα προσωπικά, πέρα από την ποικιλία θεμάτων, που με έβαζε σε σκέψη, ήταν και ένας ψηφιακός τρόπος έκφρασης. Αλησμόνητα θα μου μείνουν τα τραγούδια, οι ζωγραφιές, τα ποιήματα και οι εικόνες, που ανέβαζα με την προσωπική μου <<σφραγίδα>>.

Όπως και να έχει λοιπόν…. <<Ήρθε το τέλος>>. Ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια αυτού του ταξιδιού στο μέλλον, αλλά υπό άλλη μορφή. Ίσως ένα site…… Θα δούμε!

Προς το παρόν, σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, που βάλατε στην καθημερινότητα σας το ονειρικό μεταίχμιο και σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Θα κλείσω με ένα τραγούδι και με την αγαπημένη μου φράση <<Κάθε τέλος μια νέα αρχή>>


                                                                                                                                                     N@pSteR

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Here comes the rain again


Ζητάμε τη βοήθεια σας για το Ορφανοτροφείο Βόλου

 
Ο Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης ζητάει την βοήθειά σας στη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών καθαριότητας για το Ορφανοτροφείο Βόλου, το οποίο λειτουργεί από το 1972 και τον τελευταίο καιρό εκπέμπει σήμα κινδύνου λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να απαλύνουμε τον πόνο των παιδικών ψυχών που ζούνε σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν έχουν επιλέξει. Αν μας περισσεύει έστω και 1 ευρώ, ας αγοράσουμε ένα από τα παρακάτω προϊόντα: Δημητριακά, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, αλεύρι, ζάχαρη, τυρί, αλλαντικά, απορρυπαντικά, φόρμες και πυτζάμες για αγόρια ηλικίας 14-16.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693-6659454.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012